Ořechový sudžuch bezlepkový
Popis
Sudžuch je v oblasti Kavkazu velmi oblíbenou pochoutkou. Je to zdravá, lehká a chutná cukrovinka. Sladký sudžuch je kombinace vlašských ořechů a zahuštěné hroznové šťávy, která obsahuje pestrou paletu vitamínů a hodnotných živin, které jsou vhodné pro lidský organismus. Vlašské ořechy jsou známé především kvůli vysokému podílu draslíku, zinku a mědi. Látky obsažené ve vlašských ořechách působí blahodárně na náš mozek. Hroznové víno naproti tomu obsahuje vitamíny jako je vitamín B, E a C. Hrozny se mohou pyšnit titulem ovoce, které detoxikuje a obsahuje značnou část vlákniny.
Sudžuchy se používají jako lehká svačinka. Na Kavkaze si je lidé nosívají s sebou při dlouhých cestách na utišení hladu a na posílení energie. Jsou vhodné pro sportovce i pro děti místo cukrátek. Sudžuch se dá krájet na kolečka a upravit na talířek jako drobné pohoštění.
Složení: 30,2% vlašské ořechy, 11% hroznová šťáva, jablečná šťáva, kukuřičná mouka, přidaný cukr, slunečnicový olej, směs bylinek, voda
Balení:1 ks 40 cm
Upozornění: Bez lepku, bez konzervantů, umělých přísad, želírujících látek. Skladujte ve tmě a v suchu při teplotě 10°C až 25°C
Hmotnost | 0.2 kg |
Hmotnost | 200g |